Jouw evenement toevoegen

Wil je zelf een evenement toevoegen aan de agenda op de Grruunn, volg dan de link onder aan deze pagina. Je komt op invoerpagina. Vul deze volledig in en klik op verzenden. Het evenement wordt geplaatst als wij het hebben goed gekeurd (en staat dus nog niet direct op de site!).
Let op: wij voegen alleen evenementen toe die betrekking hebben op milieu, natuur en duurzaamheid in Nijmegen en directe omgeving.

Vul de adresgegevens in in de daarvoor bestemde velden. De invoerpagina zal vervolgens zelf een kaartje genereren waarop de lokatie is aangegeven op google maps. Eventueel kun je lokatie handmatig nog iets verplaatsen om helemaal op juiste plek uit te komen.

In het tekstvlak kun je een korte omschrijving van het evenement geven (maximaal 100 woorden). Sluit af met de naam van de organisatie die het evenement organiseert en hier kun je een link toevoegen naar de webpagina van het evenement.

Link toevoegen: Selecteer de naam van de organisatie (blok maken) en klik op het kettingsymbool in het midden van het menu boven het tekstvlak. Vul de paginanaam in in het schermpje dat nu verschijnt en klik op het pijltje aan het eind. Tip: gebruik copy en paste om het webadres te kopiëren. Zo voorkom je tikfouten en niet werkende links!

Je kunt eventueel een foto toevoegen, maar let er dan op dat het een rechtenvrije foto is. Liefst een zelf gemaakte foto! Als je een foto van het internet haalt kan het zijn dat daar auteursrechten op rusten, ook als dat er niet bij staat vermeld. En dat kan leiden tot een rekening van enkele honderden euro’s. Neem zeker geen foto’s over uit de pers (kranten e.d.) omdat daar heel vaak auteursrechten op zitten. Deze kosten komen voor rekening van degene die de foto heeft geplaatst!

Voeg HIER je evenement toe.