Elke dag vlees eten is al lang niet meer gewoon. Steeds meer mensen gaan vegetarisch en veganistisch eten. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan, veganistisch eten koken? De Broeikas en Donderdag Veggiedag
organiseren een driedelige workshop
In deze cursus van drie lessen leer je hoe je vlees vervangt. Niet alleen wat betreft de
voedingsstoffen maar ook de lekkere smaak. Een reeks recepten uit verschillende
wereldkeukens passeert de revue, waarbij op de meest verschillende manieren de maaltijd
compleet èn lekker gemaakt wordt. Wat dacht je van stamppot met jus en tempehkaantjes,
quiche met kappertjes en seizoensgroenten of misschien Chinese kokospudding met mango?
Na afloop van de cursus ben je over je koudwatervrees heen en kun je zelfstandig je vegan
kookvaardigheden verder uitbreiden!
voedingsstoffen maar ook de lekkere smaak. Een reeks recepten uit verschillende
wereldkeukens passeert de revue, waarbij op de meest verschillende manieren de maaltijd
compleet èn lekker gemaakt wordt. Wat dacht je van stamppot met jus en tempehkaantjes,
quiche met kappertjes en seizoensgroenten of misschien Chinese kokospudding met mango?
Na afloop van de cursus ben je over je koudwatervrees heen en kun je zelfstandig je vegan
kookvaardigheden verder uitbreiden!
We gaan op drie dinsdagen koken in de keuken van De Klinker. We beginnen steeds om 16.00
uur en gaan tegen 19.00 aan tafel om de bereide gerechten samen op te eten. Na afloop
wassen we samen af.
uur en gaan tegen 19.00 aan tafel om de bereide gerechten samen op te eten. Na afloop
wassen we samen af.